Ireland Baldwin jakoi ihastuttavia lomakuvia – vauvan ensimmäinen matka

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin perheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin asuu Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa. Taannoin pariskunta sai perheenlisäystä, ja sittemmin perhe-elämää on saatu seurata tiiviisti Irelandin somessa.

Tällä hetkellä Ireland Baldwin ja RAC ovat yhdessä Holland-tyttönsä kanssa heidän ensimmäisellä lomamatkallaan perheenä. 28-vuotias Baldwin on julkaissut suloisia kuvia trooppiselta lomamatkalta, josta myös puolivuotias Holland näyttää nauttivan.

Kuvissa nähdään miten perhe on viettänyt aikaansa kauniilla hiekkarannalla, rentoutunut hotellihuoneessa, ihastellut maisemia ja herkutellut paikallisilla ruoilla. Ireland Baldwin julkaisi lyhyen videon myös kauniista vesiputouksesta, jota he olivat menneet katsomaan.