Billie Eilish hylkäsi vaalean hiustyylinsä – paljasti syyn

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen ollessaan teini-ikäinen. Tällöin tähti tunnettiin hyvin peittävästä tyylistään, jossa nuori nainen pukeutui isoihin löysiin housuihin ja ja suuriin huppareihin sekä lyhythihaisiin paitoihin.

Billie Eilishillä on ollut aina myös hyvin näyttävät hiukset. Nainen tuli aluksi tunnetuksi mustista hiuksista, joissa oli vihreää tyvessä. Sen jälkeen hän yllätti Happier Than Ever -julkaisun aikoihin platinanvaaleilla hiuksilla. Myöhemmin artisti kuitenkin huomasi, että hän ei kokenut vaaleaa tyyliä koskaan omakseen.

– Luulin, että vaalea Billie olisi cool, mutta ei siinä käynyt niin kuin halusin. En tiennyt yhtään kuka olin, Billie Eilish kuvailee identiteettikriisiään People-sivuston mukaan.

Billie Eilish kertoi keksineensä vaaleiden hiuksien ympärille kokonaisen uuden estetiikan. Lopulta nainen huomasi, että hän toteutti sokeasti omaa visiotaan vaikka ei kokenutkaan vaaleita hiuksia yhtään omikseen. Nyt Eilish on palannut mustiin hiuksiin, joiden korostusvärinä toimii tällä kertaa punainen.