Muistatko mallikaunotar Jasminin? Herutteli nyt selfieissään biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien A-sarjaan jo pitkään pääsyä tavoitellut mallikaunotar Jasmine Tookes kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallitiimiin ja hän pokasi sittemmin Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn. Nykyisin Jasmine pitää syystäkin hyvää huolta vartalostaan, sillä hän on ryhtynyt malliuran lisäksi fitness-harrastajaksi. Koronakriisin hellittäessä kaunotar on päässyt jo hieman matkustelemaan.

Tällä kertaa Jasmin on poseerannut omalle kännykälleen, kun hän ikuisti näyttäviä selfie-otoksia. Kuvissa hän on pukeutunut tyylikkäisiin valkoisiin design-biksuhin. Tookes on mitä ilmeisimmin ottanut kuvat Malediiveillä, sillä päivityksessään hän kertoo kaipaavansa sinne takaisin.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.