Katie Price leikkeli kasvonsa pilalle? Somekuvat tyrmistyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina on yleistynyt merkittävästi kasvojen leikkeleminen ja täyttäminen erilaisilla täyteaineilla. Tämä trendi näkyy myös Suomessa, kun moni luonnonkaunis nuori nainen on hankkinut itselleen ankkahuulet ja vieläpä maksanut siitä. Nyt maailmalla ihmetellään povipommi Jordanin, eli Katie Pricen, kasvojen kohtaloa.

Katie on esitellyt tytärtään sosiaalisen median kuvissaan, mutta päähuomion on kuitenkin varastanut hänen omat kasvonsa, joissa esimerkiksi huulet on operoitu kauas luonnollisesta. Läheltä katsottuna on selvää, ettei hänen kasvoistaan enää taida saada luonnollisen näköisiä, vaikka Price joskus sellaiset haluaisi itselleen.

Brittiläinen povipommi Katie Price asui taannoin kuuluisassa Playboy-kartanossa noin kuuden viikon ajan. Price kertoo, että ei kuitenkaan suostunut seksiin kartanon omistajan ja lehtimoguli Hugh Hefnerin kanssa, vaikka se oli siellä yleisesti tapana. Price sanoo, että hänelle tuli tunne, että olisi harrastanut intiimiä kanssakäymistä isoisänsä kanssa. Katie Price poseerasi Playboyn kannessa vuonna 2002. Hän myöntää, että miehet kohtelivat häntä Playboyn aikana kuin esinettä, mutta hän ei muistele aikaa pahalla.