Halle Baileyn fanit vakuuttuneita raskaudesta – väittävät nenän muodon muuttuneen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halle Bailey on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on R&B -duon Chloe x Halle toinen jäsen isosiskonsa Chloen rinnalla. Monille Halle Bailey on tullut tutuksi kuitenkin tänä vuonna hänen näyttelijän taidoistaan Pieni Merenneito -animaatioelokuvasta.

Halle Baileyn ympärillä on liikkunut viime aikoina paljon perheenlisäykseen liittyviä huhuja. 23-vuotiaan naisen viimeaikaiset esiintymiset eri tapahtumien punaisilla matoilla on saanut aikaan epäilyksiä siitä, että nainen odottaisi esikoistaan.

Fanit tuntuvat olevan melko varmoja siitä, että nainen odottaisi yhdessä räppärimiehensä DDG:n kanssa heidän ensimmäistä yhteistä lastaan. Epäilyjä on perusteltu Daily Mail -sivuston mukaan muun muassa sillä, että naisen nenä näyttää siltä kuin hän olisi raskaana. Halle Bailey on kuitenkin kieltänyt huhut ja kertonut rakastavansa omaa nenäänsä.