Teltassa asuvan perheen äiti: ”Juon omaa virtsaani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oravanpyörään, korkeisiin vuokriin ja ylikulutukseen kyllästynyt perheenäiti Lucy muutti vuosi sitten kahden lapsensa kanssa telttaan asumaan. Hän kertoo aiemmin käyttäneensä suurimman osan ajastaan työntekoon ja kodin siivoamiseen. Nyt hän viettää aidosti aikaansa lasten kanssa.

Perhe nauttii nyt yksinkertaisemmasta, riisutusta elämästä puiden ja villieläinten ympäröimänä. Seitsemänvuotias Alana käy luontokoulussa ja viisivuotias Asa on kotiopetuksessa. He kaikki viettävät suurimman osan ajastaan avojaloin.

Lucy Aura -nimeä käyttävä sosiaalisen median vaikuttaja on intohimoinen virtsaterapian kannattaja. Hän juo omaa virtsaansa ja uskoo sen toimivan kehon luontaisena puhdistusaineena. Arvostelusta huolimatta Lucy haluaa lastensa omaksuvan vapaan henkisen ajattelutavan ja opettaa heille, että ihmisellä on oikeus elää sellaista elämää kuin haluaa – olkoot se sitten vaikka metsän keskellä.