Gaala lasten hyväksi keräsi 12 000 euroa lapsipotilaille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyväntekeväisyystapahtuma Gaala Lasten Hyväksi järjestettiin kolmen vuoden tauon jälkeen lokakuun lopussa Tampereen hotelli Tornissa. Mallitoimisto Promodelin Jenni Aholan järjestämässä gaalassa kerätyt lahjoitukset ohjataan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.

Kuva: Stara
Paula Joukanen, Kuva: Stara
Kuva: Stara

Tänä vuonna pienten potilaiden hyväksi kerättiin 12 000 euron potti. Lahjoitusten kohteena olevalla lastenosastolla hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia lapsia. Tapahtumaa on järjestetty jo 17 vuoden ajan ja lastenosastolle lahjoitettu yhteissumma on 145 000 euroa.

Gaalan pääohjelmana nähtiin muotishow, jossa muotialan toimijat esittelivät syksyn ja talven mallistojaan. Tapahtumassa on perinteisesti nähty julkisuudesta tuttuja kasvoja, ja nyt mukana olivat muun muassa tuore Miss Suomi 2023 Paula Joukanen ja Miss Suomi 2020 Viivi Altonen sekä tuore perintöprinsessa Maisa Alatalo ja Sini Manninen. Juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Heidi Willman.

Maisa Alatalo, Kuva: Stara
Paula Joukanen, Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Viivi Altonen, Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Paula Joukanen, Kuva: Stara
Viivi Altonen, Kuva: Stara