Koululainen varasti trukin – poliisi julkaisi takaa-ajon videona

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Ann Arborin poliisilaitos on julkaissut hieman erilaisen takaa-ajovideon. Poliisin tiedotteen mukaan videolla nähdään 12-vuotias michiganilainen poika, joka leikki varastetulla trukilla. Varastettu kurottaja oli Genie GTH-636 Telehandler -mallia, mikä liikkuu neljällä pyörällä.

Koululainen yritti ajaa hitaalla koneella poliiseja karkuun. Kurottajan huippunopeus oli takaa-ajossa noin 30 kilometriä tunnissa. Takaa-ajon aikana poliisi kertoi, että poika kulki Georgetown Boulevardin kaupunginosan läpi ja törmäsi noin kymmeneen kadun varrelle pysäköityyn ajoneuvoon.

Takaa-ajo kesti kaikkineen hieman yli puoli tuntia. Michiganilainen poika varasti trukin yläkoulusta, jonne trukki oli jätetty lukitsematta ja avain piiloitettuna. Asiasta on käynnistetty rikostutkinta. Voit katsoa videon täältä.