Heidi Klum tyttärensä kanssa rohkeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen supermalli Heidi Klum on viime aikoina esiintynyt enemmän televisiossa juontajana ja tuomarina mallin töiden sijaan. Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Heidi Klum täytti juuri kesäkuussa 50 vuotta. Perhe pysyy kuitenkin yhä malliuralla, koska Heidin tytär Leni Klum tekee nykyisin jo näyttävää malliuraa.

Heidi ja Leni ovat nyt tähdittäneet alusvaatebrändin joulukampanjaa yhdessä, sillä molemmat nähdään tuoreissa somekuvissa. Leni on tehnyt viime aikoina muitakin kampanjoita tunnettujen brändien kanssa ja poseerannut muotilehdissä. Lieneekin turvallista todeta, että hänelle voidaan odottaa pitkää malliuraa.

Heidi Klum kertoi taannoin saavansa usein kuulla hymyilevänsä liikaa. Muotinäytöksissä mallien tuli kävellä hyvin vakava ilme kasvoillaan, mutta se ei tuntunut Klumista luontevalta. Sen vuoksi hän alkoikin miettimään sitä millaisiin töihin hän olisi sopivampi kuin huippumuodin pariin. Heidi Klum teki läpimurtonsa vuonna 1998 päästessään suositun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kanteen. Sen jälkeen nainen valittiin Victoria’s Secret -enkeliksi, ja tähti työskenteli brändin kanssa peräti 13 vuotta.