Timothée Chalamet paljasti Vonkka-elokuvan kulisseista: ”Autotunea ei säästelty”

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet ovat tutustuneet toisiinsa keväällä. Huhtikuussa alkoi kiertämään huhu, jonka mukaan he tapailevat toisiaan. Pariskunta on alkanut kuitenkin vasta nyt näyttäytymään yhdessä julkisesti.

Kylie Jennerin suhteen myötä Timothée Chalamet on ollut median valokeilassa koko syksyn. Miehellä on kuitenkin yksityiselämänsä lisäksi paljon säpinää myös työrintamalla. 27-vuotias mies on näytellyt viime vuosien aikana monilla elokuvissa. Hän esittää pääroolia Villi Vonkkaa uudessa Vonkka-elokuvassa, joka saa Suomen ensi-iltansa 8. joulukuuta.

Vonkka-elokuvassa kuullaan paljon musiikkia, jonka myötä myös Timothée Chalametin tuli esitellä omia kykyjään laulajana. Näyttelijä on kommentoinut People-sivuston mukaan, että hänen kohdallaan tuli käyttää roimasti autotunea laulusuorituksen korjaamiseksi. Elokuvassa on myös paljon tanssikohtauksia, joiden harjoitteleminen oli tähden mielestä mahtava oppikokemus.