Jennifer Lopez ikääntymisestä: ”Elämänviisaus ja luonne kaunistavat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, laulajana ja yrittäjänä tunnettu Jennifer Lopez lukeutuu niihin julkkiskaunottariin, joiden kauneutta moni ihailee. Naiselta usein udellaankin vinkkejä niin ruokavalioon, treenaamiseen, ihonhoitoon kun meikkaamiseenkin liittyen.

Jennifer Lopez pitää itsestään hyvää huolta ja panostaa niin hyvinvointiin kuin kauneuteenkin. Naisen mukaan kuitenkin ihmisen sisin on se, joka merkitsee eniten. Sen vuoksi ikääntyminen onkin 54-vuotiaan tähden mielestä kaikkein kauneinta.

Jennifer Lopez kertoi Elle-lehden haastattelussa, että naisista tulee vanhemmiten aina vain seksikkäämpiä. Lopezin mielestä naisia kaunistaa vanhemmiten heidän keräämänsä elämänviisaus, kaikki mitä he ovat oppineet sekä vahvistunut luonne.

Tähden mielestä on ollut upeaa nähdä miten elokuva-alalla on alettu arvostamaan vanhempia naisia. Aiemmin yli 30-vuotiaiden näyttelijöiden oli haastavampaa saada merkittäviä rooleja elokuvista.

– Aiemmin ideana oli, että yli 30-vuotiaan naisen katsomisessa ei ole mitään kiinnostavaa. Se on niin naurettavaa! Asia on aikalailla päin vastoin, Jennifer Lopez toteaa.