Ihmis-Ken on nyt jättipovinen kurvitar Jessica Alves

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin Ihmis-Ken -lempinimellä tunnetuksi tullut naisena nykyisin elävä kurvitar Jessica Alves on leikellyt vartaloaan viime vuosina valtavasti, ja se näkyy myös poseerauksissa. Nyt Alves on selvinnyt taas viimeisimmistä operaatioista ja esittellyt vartaloaan somekuvassa.

Julkkisjuhlien punaisella matolla Lontoossa poseerannut Alves kiitteli kutsusta juhliin. Taannoin Jessica otti aurinkoa uima-altaalla, kun ampiainen pisti häntä takapuoleen. Peppuun muodostui tulehtunut kyhmy, joka lopulta räjähti paljastaen pakarassa olleen implantin.

– Minun piti lentää Las Vegasiin Palms-hotelliin viettämään syntymäpäiväjuhlia läheisten ystävieni kanssa. Vietinkin kaksi päivää Las Vegasin sairaalassa, jossa sain suonensisäisiä antibiootteja. Siellä lääkärit halusivat poistaa implanttini, koska niihin oli muodostunut infektio piston jälkeen, Alves selventää.

Jessica lensi sen jälkeen Turkin Istanbuliin häntä hoitaneen lääkärin luo. Naiselle asennettiin uudenlaiset täytteet pakaroihin ja poistetaan samalla pakaroissa olevat arpikudokset.