Putous-tähdet julkistettiin – vanhoja tuttuja ja kaksi uutta nimeä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koko kansan sketsiviihdettä tarjoileva Putous palaa televisioon 20. tammikuuta 2024. Jo 16. tuotantokautensa merkeissä jatkuvan ohjelman tähtinä nähdään ensi vuonna sekä vanhoja tuttuja että uusia nimiä Suomen viihdetaivaalta.

Putouksen uusina kasvoina tähtikaartiin liittyvät Nicklas Pohjola ja Eino Heiskanen. Lisäksi mukana ovat viime kaudelta tutut Ushma Olava, Linda Wiklund, Juuso ”Köpi” Kallio ja Joonas Kääriäinen.

Kokkolasta kotoisin oleva Nicklas Pohjola valmistui Teatterikorkeakoulusta keväällä 2022. 29-vuotias näyttelijä on tullut tutuksi muun muassa Suomenlinnan kesäteatterin Salaisesta puutarhasta ja Suomen Kansallisteatterin Karpolla on asiaa -näytelmästä. Nicklas kommentoi tiedotteessa tulevan Putous-kauden odotuksen kuumottavan niin, että hiki lentää.

Vauhtilajeja ja urheilua harrastava Eino Heiskanen valmistui teatteritaiteen maisteriksi Teatterikoulusta vuonna 2016. Hän on tehnyt laaja-alaisesti töitä Kansallisteatterissa, lukuisissa äänimainoksissa ja maakuntateatterissa. Lunastajat ja Tuntematon sotilas -elokuvissa aiemmin nähty Heiskanen lupaa viedä tulevalla Putous-kaudella pöljäilyn seuraavalle tasolle.

Tulevalla kaudella ensi kertaa uudistuksia kokevaa Putousta juontaa edelliseltä kaudelta tuttu koomikko Niina Lahtinen. Uutena housebandina toimii kolmihenkinen Törkypojat. Ohjelman ohjaajana ja toisena vastaavana käsikirjoittajana jatkaa Antti Tuomas Heikkinen ja vastaavana käsikirjoittajana Frans Åkerberg.