Brooke Shields heräsi ambulanssista Bradley Cooper vierellään: ”Tältä kuoleminen tuntuu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brooke Shields lukeutuu 1980-luvun tunetuimpiin huippumalleihin. Nainen on mallin töiden jälkeen keskittynyt näyttelemiseen ja nainen onkin nähty hänen uransa aikana niin televisiosarjoissa kuin myös lukemattomissa hyvin menestyneissä elokuvissa.

Brooke Shields on nyt kertonut tapauksesta, jossa näyttelijäkollega Bradley Cooper auttoi häntä pelottavan sairauskohtauksen keskellä. 58-vuotias nainen oli saanut sairauskohtauksen viime syyskuussa ennen omaa esiintymistään New Yorkissa. Tähti oli törmännyt pää edellä seinään, mennyt sinertävän väriseksi ja oli myös lähellä nielaista oman kielensä.

Kun Brooke Shields oli toipunut kohtauksesta, hän oli herännyt ambulanssista. Bradley Cooper oli auttanut naista ja istui ambulanssissa hänen vieressään naista kädestä pidellen. Brooke Shieldsin ensimmäinen ajatus oli ollut se, että tältä kuoleminen varmasti tuntuu. ”Se oli täysin surrealistista. Bradley Cooper oli minun suojelusenkelini”, nainen on kommentoinut People-sivuston mukaan.

Bradley Cooper on itse suhtautunut rooliinsa naisen pelastajana hieman vaatimattomammin. Hän on kommentoinut olleensa vain iloinen siitä, että hän sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja onnistui auttamaan Shieldsiä.