Mikä kurvitar! Lola Odusoga makoili aurinkorannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille jo vuosikymmenten takaa tuttu julkkiskaunotar Lola Odusoga tuli alunperin tunnetuksi voittamalla vuoden 1996 Miss Suomi -kilpailut. Edelleen hän villitsee miehiä kuvillaan ja saa runsaasti huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Taannoin Lola kuitenkin kertoi nauttivansa sinkkuelämästä.

Nyt Odusoga on poseerannut kameran edessä näyttävästi makoillessaan aurinkorannalla. Hänellä oli yllään tietenkin auringonpalvontaan sopivat punaiset biksut. Kuvan yhteydessä Lola kirjoittaa saamistaan kommenteista, joissa on kritisoitu jopa hänen ikäänsä. Hän vastaa arvosteluihin tuttuun tapaansa napakasti.

Lola Odusoga saa ihailujen lisäksi roiseja viestejä vastakkaiselta sukupuolelta. Hän myöntää kokevansa osan viesteistä jopa häiritsevänä. Taannoin hän julkaisi sosiaalisessa mediassa sänkykuvan, jonka yhteydessä hän ihmetteli uuden aluevaltauksensa saamaa palautetta.

– Siis kuulinko just että jollain oli ongelma sen kanssa että lanseerasin Patreon-alustalle oman sivun, jossa voi maksua vastaan nähdä kuvia mitä ei näe muualla? Ja oliko niin, että ko henkilö oli huolissaan, että onko tämä mun ainoa ansaintakeinoni? Lola Odusoga kysyi.