North West haukkui Pete Davidsonin gaala-asun: ”Menossa huoltoasemalle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian erosi Kanye Westistä vuonna 2021 lähes seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Kim Kardashian huolehtii pääasiallisesti heidän neljästä lapsestaan, Northista, Chicagosta ja Psalmista, joiden kanssa hän viettää paljon aikaa kotonaan.

Kymmenenvuotias esikoinen North West on osoittanut olevansa melkoinen persoona jo nyt Kardashianit-ohjelmassa. Nuorella tytöllä on vahvoja mielipiteitä, hän on suorasanainen ja hänellä on myös persoonallinen tyylitaju. Nyt North West pääsi arvostelemaan muiden Met Gala -asuja.

North West arvosteli kameran kuvatessa näkemiään Met Gala -asuja. Oman perheen naisten ja etenkin hänen äitinsä Kim Kardashianin ja tätinsä Kendall Jennerin asut olivat lapsen mielestä parhaat. Myös Paris Hiltonin asusta North piti paljon. Äidin entinen poikaystävä Pete Davidson sai kuitenkin kuulla suorat sanat.

– Vihaan tätä. Olet menossa Met Galaan Pete. Et ole menossa huoltoasemalle, North West kommentoi.