Sisarvaimojen Roby Brown syyttää erostaan koronavirusta – ja naisten ikää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Kody Brown on nykyään yksiavioinen ja hänen vierellään on enää yksi ja viimeisin vaimo, Robyn Brown. Nyt Robyn on pohtinut syitä sille, miksi hänen niin paljon rakastamansa sisarvaimojen perhe hajosi. Jos asiaa kysytään sisarvaimoilta itseltään, on syynä Kody Brown ja se, että mies suosi Robynia.

– Luulen, että vaikeudet alkoivat, kun olimme vielä Las Vegasissa, Robyn kertoo Peoplelle ja huomauttaa, että muutos tapahtui, kun Merin, Janellen ja Christinen aikuiset lapset muuttivat kotoa pois, Robyn kertoo People-lehdelle.

– Heidän elämän painopisteensä alkoi siirtyä lapsiin, jotka ovat lähteneet kotoa sen sijaan, että keskittyisivät suhteeseensa Kodyn kanssa.

Perhe muutti Flagstaffiin Arizonaan jo vuonna 2018 ja vaimot asuivat kauempana toisistaan kuin Las Vegasissa. Sen jälkeen tuli koronavirus rajoituksineen, ja Kody Brown otti eristäytymisen monen mielestä jopa liian kirjaimellisesti. Perheessä syntyi erimielisyyksiä siitä, kuinka virukselta olisi pitänyt suojautua.

– Luulen, että se on myös eräänlainen ikäkysymys. Olen kuullut, että kun nainen alkaa tietyssä iässä kiinnittämään huomiota enemmän itseensä ja itsenäisyyteensä sen sijaan, että tekisi kaikkensa aviomiehensä hyväksi.