Dove Cameron otti isänsä muistoksi tatuoinnin: ”Ystäviä ikuisesti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin vuonna 2017 elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nainen julkaisi tänä vuonna Alchemical: Volume 1 -nimisen albumin, jonka suosituinta Boyfriend-kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 557 miljoonaa kertaa.

Uuden albumin julkaisun myötä tähti on tehnyt paljon haastatteluita. Nyt hän kertoi Elle-sivuston tekemällä YouTube-videolla hänen tatuoinneistaan. Niistä jokainen on 27-vuotiaalle tähdelle hyvin merkityksellinen, koska hän on ottanut ne poisnukkuneiden perheenjäsenten ja ystäviensä muistoksi.

Viimeisimpänä otettu tatuointi on naiselle tällä hetkellä hyvin tärkeä ja merkityksellinen, koska se on otettu hänen kuolleen isän muistoksi. Tatuointi on kämmenselkään isän käsialalla kirjailtu teksti, We’ll be friends forever, joka tarkoittaa, että me tulemme olemaan ystäviä ikuisesti. Dove Cameron oli sanonut näin isälleen kaksivuotiaana ja isä oli kirjannut tämän muistiin naisen vauvakirjaan.