Taylor Swift valmistautui kiertueelle juoksumatolla – juoksi ja lauloi koko settilistan läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift valittiin juuri Time-lehden toimesta vuoden henkilöksi. Nainen kiertää tällä hetkellä Eras-maailmankiertueensa merkeissä. Yksi konsertti kestää yhteensä kolme tuntia ja 15 minuuttia. Taylor Swift tiesi, että kiertueesta on tulossa kova rutistus, minkä vuoksi hän aloitti harjoittelun jo hyvissä ajoin.

Taylor Swift on kertonut People-sivuston mukaan aloittaneensa harjoittelun kiertuetta varten jo puoli vuotta aiemmin. Nainen alkoi treenaamaan tanssia, teki voimaharjoittelua kuntosalilla ja juoksi. Osa treeniä oli juoksumatolla tehty harjoitus, jossa hän juoksi, hölkkäsi tai käveli reippaasti samalla kun hän lauloi koko settilistan läpi. Juoksumaton vauhdin määritti aina kappaleen tempo.

Taylor Swift lopetti myös alkoholin juomisen kuukausia ennen kiertueen alkua. Ainut kerta kun hän salli itselleen alkoholijuomia, oli Grammy Awards -palkintogaala. ”Annoin itselleni luvan viettää hauskaa iltaa”, nainen kommentoi. Hän ei aio juoda alkoholia kiertueellakaan, koska hän ei halua tietää miltä monituntisen setin läpivienti tuntuu krapulassa.