Nicolas Cage lopettaa elokuvauransa: ”Vielä kolme tai neljä elokuvaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Usean vuosikymmenen ajan uraa tehnyt Nicolas Cage tunnetaan tuotteliaana näyttelijänä. Tammikuussa 60 vuotta täyttävä tähti on kuitenkin nyt vihjannut suunnittelevansa jo elokuvissa näyttelemisen lopettamista. Hän paljasti asian Uproxx-sivuston haastattelussa.

– Minusta tuntuu tässä vaiheessa, 45 vuoden ajan yli 100 elokuvassa näytelleenä, että olen jo sanonut kaiken sanottavani elokuvissa. Haluaisin lopettaa huipulla. Minun täytyy tehdä ehkä vielä kolne tai neljä elokuvaa ennen sitä. Sen jälkeen voin toivottavasti vaihtaa formaattia ja ilmaista itseäni jollain muulla tavalla, Cage paljasti.

Cagen mukaan hän olisi toivonut että kiitosta kerännyt tuore Dream Scenario -elokuva olisi jäänyt hänen viimeisekseen. Näyttelijä on kuitenkin tehnyt sopimuksia rooleista, jotka hänen täytyy vielä tehdä.

Cage ei välttämättä ole lopettamista näyttelemistä kokonaan. Tähden mukaan hän on kiinnostunut pidempiä tarinoita kertovissa televisiosarjoissa näyttelemisestä. Hän on ollut erityisen vaikuttunut Breaking Bad -sarjasta ja Bryan Cranstonin roolisuorituksesta siinä.