Eniten 2023 piratisoidut sarjat listattiin – vaikuttaako tutulta?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sarjoja katseltiin myös vuonna 2023 muutenkin kuin vain laillisin keinoin. Suoratoistopalvelujen suuresta määrästä huolimatta, tai ehkä juuri sen vuoksi, myös suosittujen tv-sarjojen piratisointi kukoistaa edelleen.

Torrentfreak-sivusto on julkaissut listan vuoden 2023 eniten laittomasti katselluista sarjoista. Piraattien suosikiksi nousi suosittuihin peleihin perustvua HBO:n The Last of Us. Sarja keräsi suuret katsojamäärät myös laillisin keinoin HBO Maxissa.

Toiseksi eniten piratisoitiin Disney+-palvelun Star Wars -sarjaa The Mandalorian. Disneyn suoratoistopalvelun sarjat olivat muutenkin suosittuja piraattien keskuudessa. Kärkiviisikkoon mahtui myös kolme muuta Disney+-sarjaa, Loki, Ahsoka ja Secret Invasion.

HBO:n ja Disneyn nimikkeiden lisäksi piratisoitujen sarjojen kärkikymmenikköön nousi myös Apple TV:n sarjoja. Kuudennella ja seitsemännellä sijalla olivat palvelun scifisarjat Silo ja Monarch: Legacy of Monsters.

  1. The Last of Us, HBO Max
  2. The Mandalorian, Disney+
  3. Loki, Disney+
  4. Ahsoka, Disney+
  5. Secret Invasion, Disney+
  6. Silo, Apple TV+
  7. Monarch: Legacy of Monsters, Apple TV+
  8. Tulsa King, Paramount+
  9. Gen V, Prime Video
  10. Ted Lasso, Apple TV+