Essi Unkuri ja Viljami Harjuniemi kihloihin – Alina Voronkovan reaktio ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri on alkuvuonna lomaillut poikaystävänsä Viljami Harjuniemen kanssa Thaimaan Koh Samuin satumaisissa maisemissa. Nainen on julkaissut lomaltaan ihania kuvia, joista tuoreimmissa tähti kertoi ilahduttavia uutisia.

Tuoreissa lomakuvissaan Essi Unkuri ilmoittaa, että hän ja Viljami Harjuniemi ovat menneet kihloihin. Diilistä tuttu Harjuniemi ja Unkuri ovat seurustelleet noin viiden vuoden ajan ja päättäneet ottaa suhteessaan nyt seuraavan askeleen.

Kuvissa nähdään miten Essi Unkurilla on meren rannalla otetuissa kuvissa kaunis valkoinen mekko yllään ja kukkakimppu kädessään. Kuvissa pariskunta näyttää hyvin onnelliselta yhdessä ja huomion kiinnittää myös kaunis timanttisormus.

Ilouutisen kerrottuaan Unkuri julkaisi Instagram-kanavallaan myös videon, jossa nähdään miten pariskunnan ystävät reagoivat videopuhelun välityksellä heidän kertoessaan kihlauksesta. Videolla nähdään miten muun muassa Alina Voronkova, Viivi Altonen ja Beáta Leppilampi ottivat uutisen vastaan.