Salattujen elämien tunnari uudistui 25-vuotisjuhlan kunniaksi – mitä mieltä olet?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen draamasarja Salatut elämät täytti tammikuussa jo 25 vuotta. Kotimaisen televisioviihteen legendojen joukkoon nousseen sarjan merkkipäivää juhlistettiin Helsingin Tennispalatsissa 25. tammikuuta.

Salatut elämät palaa talvitauolta jälleen maanantaina 29. tammikuuta. Katsojat saattavat hieman yllättyä vuoden 2024 ensimmäisen uuden jakson alkaessa. Sarjan alkutunnus ja tunnuskappale ovat nimittäin jälleen uudistuneet.

Uusi tunnari julkaistiin jo ennen ohjelman paluuta Salattujen elämien virallisella Instagram-tilillä. Vuodesta 1999 lähtien esitetyn sarjan alkutunnus ja sen aina kuultava musiikki ovat muuttuneet useampaankin otteeseen Salattujen elämien historian aikana. Viimeksi tunnusmusiikki laitettiin uuteen uskoon vuonna 2019, jolloin sarja täytti 20 vuotta.