Harry Hamlin ja Lisa Rinna muistelivat ensitreffejä – suhde oli kaatua suudelmaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Harry Hamlin ja Lisa Rinna ovat olleet naimisissa 26 vuotta ja heillä on myös kaksi tytärtä, Amelia ja Delilah Belle, joista kumpikin tekee tällä hetkellä uraa mallina. Nyt aviopari on muistellut sitä miten he tapasivat ja alkoivat seurustelemaan.

72-vuotias Harry Hamlin ja 60-vuotias Lisa Rinna kertoivat People-sivustolle, että kumpikin ihastui toisensa ulkonäköön heti ensimmäisen kerran jälkeen kun heidän katseensa kohtasivat. Harry Hamlin pyysi Lisa Rinnaa kanssaan Aspeniin, mutta aluksi Lisa Rinna torjui miehen eikä suostunut yhteiselle matkalle.

Torjumisen jälkeen Harry Hamlin soitteli naiselle viikkojen ajan päivittäin. Pariskunta tutustui puhelimitse ja Lisa Rinnan kiinnostus todella heräsi. Kun Hamlin pyysi Rinnaa treffeille, nainen suostui heti ja he menivät ulos syömään samana päivänä.

Parivaljakko meni ensimmäisille treffeille italialaiseen ravintolaan, jossa tarjoilija sai heille epämukavan olon. ”Tarjoilija sanoi, että olemme sielunkumppanit, tulemme menemään naimisiin ja saamaan lapsia”, Hamlin muisteli. Treffien jälkeen kaksikko jakoi kömpelön ensisuudelman, minkä jälkeen he eivät olleet tekemisissä kahteen kuukauteen. ”Sen jälkeen Harry Hamlin palasi ryömien takaisin”, Lisa Rinna muisteli. Siitä eteenpäin pariskunta on ollut aina yhdessä.