Savonlinnan povipommi pulahti altaaseen – mikä poseerauksista on kuumin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippukurvikas sometähti Pasha Pozdniakova on ollut jo parin vuoden ajan yksi tunnetuimmista suomalaisista sometähdistä, jos menestystä mitataan sosiaalisen median seuraajien määrällä. Hänellä on yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Hän on tehnyt urallaan myös musiikkia Pashulia-artistinimellä.

Nyt Pasha on pulahtanut helsinkiläisen hotellin kattokorkeudella sijaitsevaan uima-altaaseen biksuissa. Meikit kasvoillaan veteen menneen kaunottaren taustalla nähdään Suomen pääkaupungin tyylikäs siluetti. Samalla Pasha kysyy seuraajiltaan mikä kolmesta poseerauksesta on heidän mielestään paras.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.