Vankilassa oleva realitytähti ehkä vapaaksi vuosia aiottua aiemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tosi-tv-tähdet, Todd ja Julie Chrisley, tuomittiin pankkipetoksista ja veronkierrosta vuonna 2022. He aloittavat vankeusrangaistuksensa samana vuonna joulun jälkeen. Heillä on viisi lasta, joista vanhin hoitaa nuorempia vanhempien tuomioiden ajan.

Molemmat realitytähdet ovat valittaneet tuomioistaan ja nyt Julie Chrisleyn asianajaja Alex Little on kertonut Savannah Chrisleyn julkaisemassa Unlocked-podcastissa, että heillä on vahvaa näyttöä aiemman oikeudenkäynnin virheistä. Alunperin Julien tuomion oli määrä päättyä vuonna 2028. Nyt naiselle on myönnetty oikeus uuteen oikeudenkäyntiin.

– Jos hänet tuomitaan uudessa oikeudenkäynnissä tulevana kesänä tai syksynä, tulee vankeusrangaistuksen aikaa lyhentää mielestäni merkittävästi, Little kertoi ja paljasti, että kokonaistuomiosta tulisi niin lyhyt, että Julie saattaisi vapautua jo ensi vuonna.

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva multimiljonääriä Todd Chrisley on esiintynyt televisiokameroille hulppeaa elämäänsä esitellen vaimonsa Julien ja viiden lapsensa kanssa. Perhe on elänyt näennäisesti täydellistä elämää nauttien kaikesta, mitä rahalla voi ostaa.