Billie Eilish ihmetteli tiktokkaajien paljoutta gaalassa – video leviää nyt somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Billie Eilish osallistui viikonloppuna järjestettyyn People’s Choice Award -palkintogaalaan, jossa tähti palkittiin sai palkinnon. Tällä kertaa palkinto ei tullut kuitenkaan musiikista vaan hän sai vuoden televisioesiintyjän pystin hänen roolistaan Primen Swarm-sarjassa.

Palkintogaalan jälkeen Billie Eilish alkoi saamaan paljon negatiivista palautetta osakseen sosiaalisessa mediassa. Naisesta alkoi leviämään videoleike, jossa Billie Eilish näyttää kuiskaavan hänen vierustoverilleen: ”Miksi täällä on TikTokkaajia?”.

Bryce Hall niminen TikTokkaaja, jolla on sovelluksessa yli 23,9 miljoonaa seuraajaa, otti kantaa Billie Eilishista julkaistuun videoon. Mies kertoi, että People’s Choice kutsui heidät henkilökohtaisesti paikalle ja siksi he olivat gaalassa. Hall myös totesi, että ei tämän käytöksen jälkeen voi olla enää tähden fani tai kuunnella hänen musiikkiaan.

TikTokissa on myös tähteä puolustavia videoita, joissa arvellaan, että videolle tallentunut hetki tulkitaan väärällä tavalla. Billie EIlish ihmettelee TikTokkaajien paljoutta palkintogaalassa, mutta osa gaalaan osallistuneista sometähdistä arveli, että artisti ei ollut kommentillaan ilkeä tai tarkoittanut mitään pahaa.

@brycehall #stitch with @centennialworld ♬ original sound – Bryce Hall