Ciara poseerasi uima-altaalla – fanit ylistävät vartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 37-vuotias Ciara on julkaissut paljon kuvia ja videoita raskausajaltaan ja noin kaksi kuukautta sitten hän sai neljännen lapsensa Amoran.

Ciara julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan näyttävän videon, jossa hänet nähdään uimapuvussa. Videolla Ciara kävelee uima-altaan luo poseeraamaan kauniin merimaiseman edessä drinkki kädessään. Huomion kiinnittävät myös naisen pitkät hiukset, jotka lähestulkoon hipovat maata.

Ciaran fanit tuntuvat olevan mielissään siitä, että artisti on poseerannut kameralle näin pian synnytyksen jälkeen ja esitellyt vartaloaan raskauden jälkeen. ”Syleile elämän jokaista vaihetta”, Ciara kirjoittaa kuvatekstissään.

Ciara synnytti 11. joulukuuta tytön, jolle he antoivat nimeksi Amora Princess Wilson. Amora Princess on Ciaran ja hänen aviomiehensä Russell Wilsonin kolmas yhteinen lapsi. Heillä on myös kolmevuotias poika Win ja kuusivuotias tyttö Sienna. Sen lisäksi Ciaralla on Future-räppärin kanssa yhdeksänvuotias poika Future Zahir.