Ireland Baldwin riisui kameran eteen: ”Kaukana tavoitteista”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin perheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwin asuu Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa. Viime vuonna pariskunta sai perheenlisäystä, ja sittemmin perhe-elämää on saatu seurata tiiviisti Irelandin somessa.

Ireland Baldwin julkaisi nyt omalla Instagram-kanavallaan neljä kuvaa, joissa hän esittelee peilin kautta otetuissa kuvissa hänen vartaloaan. Naisella on yllään alusvaatteet ja hän poseeraa vakavana sekä hassutellen. Kuvien yhteydessä hän on kertonut raskauden jälkeisestä ajasta ja synnytyksestä palautumisesta.

Nainen kertoo, että synnytyksestä on nyt kulunut yhdeksän kuukautta ja hän on vartalonsa kanssa vielä kaukana tavoitteistaan. 28-vuotias Ireland Baldwin panostaa säännöllisyyteen ja siihen, että hän kävelee ja liikkuu enemmän ilman paineita. Nainen haluaa toimia tukena myös muille naisille, jotka kamppailevat painonpudotuksen kanssa synnytyksen jälkeen.

– Minulla on edelleen päiviä jolloin syön kokonaisen laatikollisen keksejä lounaaksi, mutta ei se haittaa. Kesti 7-9 kuukautta ennen kuin painon pudottaminen alkoi edes kiinnostamaan minua, Ireland Baldwin kirjoitti.