Jaajon kodin seinään tuli reikä – paljastui aarreaitaksi: ”Laturi, auton avaimet, kuulokkeet…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmista voi usein tuntua siltä, että lapsilla on erityinen taito saada tavarat katoamaan. Tärkeiden esineiden etsiminen kotoa voi tuntua turhauttavalta, koska harvemmin lapset kuitenkaan muistavat minne he ovat tavarat sijoittaneet.

Suomen suosituimpiin mediapersooniin jo vuosia lukeutunut Jaajo Linnonmaa on sosiaalisessa mediassa esitellyt nyt mitä kaikkea heidän seinän sisältä löytyi. Oven kahva oli tehnyt seinään reiän ja myöhemmin Jaajo sai tietää, että lapset olivat säännöllisesti käyneet pudottamassa erilaisia tavaroita reiästä seinän sisälle.

Jaajo halusi nyt viimein saada selville mitä kaikkea seinän sisältä löytyy. Hän julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän yhdessä lastensa kanssa tonkii seinän sisältöä aukosta, jonka Jaajo teki seinän alareunaan saksilla.

Seinän sisältä löytyi uskomaton määrä tavaraa. ”No tästähän saatiin ihan leikki aikaiseksi”, Jaajo tokaisi kun hän kaivoi seinän sisältä lasten kanssa tavaroita esiin. Seinän sisältä löytyi muun muassa pattereita, kyniä, pelikortteja, kuulokkeet, kalanruotopihdit, taskulamppu, laturi, autonavaimet, vuoden 2021 kirje joulupukille, harpunviritin sekä 200 Ruotsin kruunua.