Tom Brady on nopeampi kuin 22-vuotiaana – rikkoi 46-vuotiaana ennätyksensä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gisele Bündchenistä erottuaan Tom Bradyn rakkauselämä on ollut median suurennuslasin alla. 46-vuotias Brady iski silmänsä viime kesänä 37-vuotiaaseen mallikaunottareen Irina Shaykiin ja alkoi tapailemaan kaunotarta tiiviisti parin kuukauden ajan.

Tom Brady lopetti aktiiviuransa amerikkalaisen jalkapallon parissa noin vuosi sitten. Nyt mies päätti kuitenkin palata kentälle ja kokeilla uutta ennätystä 40 jaardin matkassa. Mies halusi testata itseään ja katsoa saisiko hän juostua paremman ajan kuin nuorena.

Tom Brady juoksi 40 jaardia eli noin 36,5 metrin matkan 22-vuotiaana aikaan 5.28 sekuntia. Nyt 24 vuotta myöhemmin tähti onnistui parantamaan aikaansa ja juoksi saman matkan 5.12 sekuntiin. Ensi vuonna Brady aikoo parantaa aikaa entisestään.