Vanderpump Rules -skandaali oikeuteen – rajut syytökset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Rachel Levissin kanssa. Rachel Leviss ei enää palannut sarjaan takaisin uudella tuotantokaudella, vaan halusi keskittyä omaan henkiseen hyvinvointiinsa.

Rachel Leviss on ollut terapiassa ja kuntoutuskeskuksessa, jossa hoitojakson loppupuolella hän katkaisi välit Tom Sandovalin kanssa. Hän alkoi näkemään vähitellen miten tilanteessa oli loukattu myös häntä ja hänen yksityisyyttään. Levissin mukaan Tom Sandoval oli hyvin manipuloiva ja yritti kontrolloida häntä.

Salasuhde paljastui aiemmin kun Ariana Madix löysi vahingossa Tom Sandovalin puhelimesta tallenteen, jonka hän oli kuvannut videopuhelun aikana Rachel Levissista salaa. Puhelun aikana Rachel Leviss näytti Sandovalille miten hän katsoi hotellihuoneessa aikuisviihdettä ja tyydytti itseään.

Raivoissaan ollut Ariana Madix oli kuvannut videosta ruututallenteita ja lähettänyt ne itselleen. Sen jälkeen hän oli lähettänyt ne Levissille ja antanut naisen tietää, että hän on saanut suhteen selville. ”Olet kuollut minulle”, Madix oli kirjoittanut videoiden yhteyteen.

Nyt skandaalissa on tapahtunut uusi käänne, koska Rachel Leviss on haastanut Tom Sandovalin ja Ariana Madixin oikeuteen. Leviss syyttää NBC News -uutisten mukaan Sandovalia ja Madixia kostopornon tuottamisesta ja jakamisesta.