Kevin Bacon valmisti vaimolle herkullisen yllätyksen: ”Ne pienet teot”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevin Bacon on pitkän linjan elokuvatähti, joka on palkittu roolitöistään lukuisilla elokuva-alan palkinnoilla. Hollywoodin tähtikastiin lukeutuva näyttelijä on tullut tutuksi rooleistaan muun muassa JFK, Apollo 13 ja X-Men: First Class -elokuvissa.

Nyt näyttää siltä, että mies havittelee myös parhaan aviomiehen palkintoa. Kevin Bacon julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän kertoo, että on varhainen aamu. Mies on lähdössä töihin, mutta hänen vaimonsa vielä nukkuu koska hänellä on vapaapäivä.

Kevin Bacon oli tehnyt vapaapäivää viettävälle vaimolleen valmiiksi laatikkoon ruoka-annoksen, jonka päälle hän oli kirjoittanut punaiseen mustilappuun: ”maanantain lounas”. Bacon kertoo, että kyse on niistä pienistä teoista ja asioista, jotka merkitsevät eniten.

65-vuotias Kevin Bacon on naimisissa 58-vuotiaan Kyra Sedgwickin kanssa. Pariskunta lukeutuu niihin harvoihin Hollywood-tähtipareihin, joiden liitto on kestänyt median valokeilan alla. Aviopari on ollut naimisissa onnellisesti jo 35 vuotta.

@kevinbacon Real love is making sure your partner gets in all the major food groups. #itsthelittlethings #reallove ♬ original sound – Kevin Bacon