Prinssi William perui tärkeän edustustilaisuuden – vetosi henkilökohtaisiin syihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan Walesin prinssi Williamin oli määrä osallistua vuosi sitten 82-vuotiaana kuolleen Kreikan kuninkaan Konstantinuksen muistotilaisuuteen Windsorin linnassa tiistaina 27. helmikuuta, mutta hän vetäytyi tapahtumasta myöhään henkilökohtaisista syistä.

Williamin ollessa pois kuningatar Camilla johti kuninkaallisen perheen jäseniä jumalanpalveluksessa. Uutinen Williamin vetäytymisestä ilmoitettiin alle tunti ennen jumalanpalveluksen alkua Pyhän Yrjön kappelissa. Kensingtonin palatsi ei ole tarjonnut tarkkaa syytä Williamin poissaololle, BBC uutisoi.

Prinssi William kuitenkin soitti jumalanpalvelukseen osallistuvalle Kreikan kuninkaalliselle perheelle ilmoittaakseen poissaolostaan. Kuningas Constantine oli Williamin kummisetä ja Edinburghin herttuan ensimmäinen serkku. Brittihovia ovat piinanneet viime aikoina terveysvaivat, kun kuningas Charlesilla todettiin syöpä ja tammikuussa Walesin prinsessa Catherinelle tehtiin vatsaleikkaus. Prinsessa on pitkään sairauslomalla. Williamin terveydestä ei ole tiedotettu julkisuuteen, joten hän on oletettavasti terve.