Ruotsalaishiihtäjien perjantain sprinttikisa pieleen Lahdessa – julkaisivat vessakuvan someen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lahdessa vietetään parhaillaan Salpausselän kisoja, ja mukana maailman eturivin talviurheilutähtiä. Vesisade on vaikuttanut hiihtolatujen kuntoon ja urheilijoiden suorituksiin kaatumisineen. Ruotsalaisen ennakkosuosikki Frida Karlssonin hiihtopari Maja Dahlqvist kaatui parisprintissä ja kompastelu tuhosi sukset käyttökelvottomaan kuntoon perjantaina.

Dahlqvist kaatui edessä kompuroineen saksalaishiihtäjä vuoksi. Ruotsalaisten kisojen pieleen meneminen takasi suomalaisille Krista Pärmäkoskelle ja Johanna Matintalolle hopeaa. Karlssonia ja Dahlqvistiä tilanne ei naurattanut. He kuvastivat tunnelmia näyttämällä kieltä Bajamajan edessä.

– Paska päivä MDFK:lta, Karlsson kirjoitti Instagramiin viitaten itseensä ja lempisuksensa menettäneeseen Dahlqvistiin.