Brittany Cartwright otti rasvaimun kaksoisleukaan – ei usko kelpaavansa aviomiehelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright kertoivat taannoin omassa podcastissaan, että he ovat eronneet. Brittany Cartwright on muuttanut heidän talostaan omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään. Mediassa on kiertänyt paljon huhuja syistä, jotka ovat johtaneet eroon.

Aiemmin julkisuuteen vuoti tieto, jonka mukaan Jax Taylor olisi pettänyt vaimoaan. Mies on kuitenkin jyrkästi kieltänyt tämän huhun ja pariskunnan yhteiset ystävätkin ovat olleet sitä mieltä, että se ei voi pitää paikkaansa.

Lähipiiri on vuotanut medialle myös tiedon, jonka mukaan Jax Taylor olisi jättänyt Brittany Cartwrightin hänen vartalonsa vuoksi. Fanit ovat olleet järkyttyneitä kuullessaan, että Jax Taylor on kommentoinut vaimonsa vartalon kokoa ja sanonut, että ei ole enää viehättynyt hänen ulkonäöstään.

Brittany Cartwright on Daily Mail -sivuston mukaan käynyt toimenpiteessä, jossa hänen leukansa alle on tehty rasvaimu. Nainen on kertonut olleensa kaksoisleuastaan aina epävarma. Hän on myös kertonut uudessa The Valley -sarjassa, että he eivät Jaxin kanssa enää harrasta seksiä minkä nainen uskoo johtuvan siitä, että hän ei enää viehätä aviomiehensä silmää.