Kristen Stewart suunnittelee häitä – on ollut kaksi vuotta kihloissa tyttöystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Hollywood-tähti Kristen Stewart on tehnyt jo noin 15 vuoden ajan menestyksekästä näyttelijän uraa. Nainen on ollut mukana useissa suurissa elokuvatuotannoissa, joista yksi tunnetuimmista on Twilight-elokuvasarja.

Kristen Stewart tähdittää uutta Love Lies Bleeding -elokuvaa, jonka ensi-iltanäytöksissä Stewart on käynyt viime päivien aikana edustamassa. Samaan aikaan tähti suunnittelee myös tulevia häitään hänen kihlattunsa näyttelijä-kirjailija Dylan Meyerin kanssa.

Kristen Stewart ja Dylan Meyer menivät kihloihin vuoden 2011 lopulla, mutta eivät ole vielä järjestäneet häitä. Lähipiiri on kertonut People-sivuston mukaan, että Stewart on innoissaan tulevista häistä. Hänen suunnitelmansa kuitenkin muuttuvat jatkuvasti. Aluksi 33-vuotias tähti halusi suuret ja näyttävät häät, mutta nyt hän on alkanut järjestämään vaatimattomampaa ja pienempää hääjuhlaa.