Kyle Richards tapasi Rihannan – sai poptähdeltä tämän neuvon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset sarjasta tutuksi tullut Kyle Richards julkaisi taannoin hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä tyttäriensä ja poptähti Rihannan kanssa. Nyt hän on kertonut miten hän pääsi sattumalta tapaamaan Rihannaa.

Kyle Richards oli lomailemassa Aspenissa ja hän oli nähnyt suosikkiliikkeessään Kemo Sabessa valot päällä aikaan, jolloin sen olisi pitänyt olla jo suljettuna. Vakioasiakkaana tähti oli tiennyt, että hänelle kyllä avataan ovi mikäli hän koputtaa. Nainen oli mennyt oven taakse ja pienen epäröinnin jälkeen hänelle oli avattu ovi.

Kyle Richards oli kuullut, että suljetun putiikin yläkerrassa oli Rihanna. Nainen pääsi tapaamaan Rihannaa kerrottuaan liikkeen omistajalle, että hän tietää Rihannan olevan Täydelliset naiset -sarjan fani. Richards oli ollut oikeassa ja Rihanna oli ilomielin ottanut Kyle Richardsin vastaan.

Realitytähti kertoi People-sivuston mukaan saaneensa Rihannalta hyvän neuvon, jonka avulla hän voisi vastata parisuhteestaan ja perhe-elämästään kiinnostuneille liian uteliaille naisille, jotka esiintyvät samassa ohjelmassa. ”Miksi minun pitäisi antaa sinulle kotini pohjapiirustus, kun olen jo remontoinut sen?”, Kyle Richards kertoi Rihannan neuvoneen.

https://www.instagram.com/p/C1dSC9ysMxD/