Ruotsin Idol-tähti jättää Skid Row’n – tuleeko Sebastian Bach tilalle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen rockbändi Skid Row on pian ilman vakituista laulajaa. Syynä on leukemiaa aiemmin sairastaneen keulahahmon, ruotsalaisen Idol-kilpailun voittaneen Erik Grönwallin ilmoitus siitä, että mies aikoo ottaa enemmän vapaa-aikaa itselleen. Yhtyeen alkuperäinen laulaja Sebastian Bach on ilmaissut jo aiemmin halukkuutensa jatkaa yhtyeen laulajana.

– Ei ole oikeasti olemassa mitään oikeaa syytä, miksi alkuperäinen Skid Row ei voisi tehdä paluuta, Bach sanoi jo aiemmin.

Hän lopetti bändissä vuonna 1996 jouduttuaan erimielisyyksiin yhtyeen rumpalin, Rob Affuson kanssa. Yhtye oli megasuosiossa etenkin 80-luvulla. Nyt Grönwallin tuuraajana keikoilla toimii Halestormin laulaja Lzzy Hale. Bach on kuitenkin sanonut lukuisissa haastatteluissa, että on valmis astumaan mikrofonin taakse yhtyeen kanssa. Hänen mukaansa he esittävät omilla tahoillaan samoja kappaleita jo nyt, miksi eivät voisi tehdä sitä yhdessä.