Huijattu 90 Päivää morsiamena -tähti löysi uuden naisen – poikuus lähtee viimein?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kansainvälisten treffien ja avioliittojen maailmaan. Sarjassa seurataan, kuinka ulkomaalaiset matkustavat Yhdysvaltoihin asumaan ensimmäistä kertaa kumppaniensa luokse. Pariskuntien on mentävä naimisiin ennen kuin heidän viisuminsa vanhenee 90 päivän kuluttua.

Yhdysvalloissa asuva Tyray on esiintynyt sarjan spin off -tuotannossa, jossa seurataan pariskuntien matkaa ennen muuttoa toisen maahan. Tyraylla oli neljän vuoden ajan netissä barbadosilainen tyttöystävä nimeltään Carmella, joka paljastui huijariksi. Nyt Tyray on löytänyt uuden naisen poikien reissulta matkalla New Orleansissa.

Naisen nimi on Raina ja hän tanssii mielellään Tyrayn kanssa klubilla. Pari päätyy juttelemaan ja he vaihtavat yhteystietoja. Myöhemmin kaksikko tapaa uudelleen ja Tyray vaikuttaa toiveikkaalta uuden naisen suhteen. Lisäksi mies on erityisen viehättynyt neitokaisen ulkonäöstä, koska Rainalla riittää kurveja ja asennetta. He eivät kuitenkaan päätä ryhtyä suhteeseen, vaan katsovat mihin aika heidät kuljettaa.