Tekashi 6ix9inen koti ratsattiin – viranomaiset takavarikoivat autoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuräppäri Tekashi 6ix9ine on jälleen ongelmissa viranomaisten kanssa. Artistin Floridan Lake Worthissa sijaitseva koti ratsattiin keskiviikkona 18. huhtikuuta veroviranomaisten ja poliisin toimesta. 6ix9ine ei ollut tapahtumahetkellä kotona.

Ratsian tarkkaa syytä ei ole paljastettu. Yhdysvaltain verohallinto IRS:n mukanaolon perusteella se kuitenkin liittyy suurella todennäköisyydellä veroasioihin. TMZ:n mukaan viranomaiset takavarikoivat ratsiassa räppärille kuuluneita autoja.

6ix9ine on ollut mediassa esillä enemmän rikosasioiden kuin musiikkiuransa merkeissä. Hän on päätynyt ongelmiin kanssa Yhdysvaltojen ohella Dominikaanisessa tasavallassa, jossa hän on viettänyt viime kuukausina runsaasti aikaa. Paikalliset viranomaiset pidättivät räppärin tammikuussa parisuhdeväkivallasta epäiltynä.