Mies yritti ryöstää huoltoaseman käärme kaulassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Tennesseessä selvitellään erikoista rikostapausta. 26-vuotiasta miestä syytetään Memphisissä sijaitsevan huoltoaseman ryöstön yrityksestä. Hänen kerrotaan käyttäneen teossa elävää käärmettä.

Poliisin mukaan syytetty yritti ryöstää Elvis Presley Boulevardilla sijaitsevaa huoltoasemaa peräti kolmesti tiistaiaamuna. Ensin mies ilmaantui huoltoasemalle ja vihjasi hänellä olevan hallussaan ase, mutta poistui pian paikalta. Myöhemmin hän palasi huoltoaseman myymälään ja vaati työntekijältä rahoja, vihjaten jälleen kantavansa mukanaan asetta.

Työntekijä ei  suostunut vaatimukseen, ja mies poistui jälleen tyhjin käsin. Hän kuitenkin palasi myymälään kolmannen kerran. Tällä kertaa hänen kaulallaan oli 1,5 metriä pitkä käärme.

Mies vaati jälleen työntekijältä rahoja ja tavoitteli reppuaan, vihjaten sen sisältävän aseen. Huoltoaseman myyjä otti tässä vaiheessa oman aseensa esille. Minuutteja myöhemmin poliisi saapui paikalle.

Tapauksesta ei WSAZ-uutissivuston mukaan koitunut henkilövahinkoja, eikä pidätetty vienyt huoltoasemalta rahaa. Käärmeen alkuperä ei ole tiedossa. Tiedossa ei myöskään ole, mitä sille tapahtui ryöstön yrityksen jälkeen.