Kristin Cavallarin biksukuva synnytti someraivon – ei pidä aurinkosuojausta käyttämistä tärkeänä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunotar Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi useista realitysarjoista, joista tunnetuin on Laguna Beach. 37-vuotias Kristin Cavallari on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan 24-vuotiaan Mark Estesin kanssa.

Suosittua Let’s Be Honest -podcastia pitävä Kristin Cavallari on nyt joutunut pienen kohun keskelle. Nainen on kertonut julkisesti, että hän ei käytä aurinkovoidetta eikä pidä sitä tarpeellisena. Naisen mielestä auringossa olemisella on paljon hyötyä ja tähti onkin kertonut ruskettavansa ihoaan mielellään auringossa makoillen.

Kristin Cavallari julkaisi juuri hänen Instagram-kanavallaan näyttävän biksukuvan, jossa nähdään miten päivettynyt tähden iho on. ”Uima-allaspäivät ovat täällä”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Kommenttikentässä naista muistutetaan aurinkosuojan käyttämisestä, mutta Cavallari ei aio käyttää aurinkovoiteita.

Kristin Cavalerai toi taannoin myös podcastinsa vieraaksi holistisen lääkärin Ryan Monahanin, joka myös ihmetteli sitä miten ihmiset pitävät aurinkoa niin pahana vaikka alun perin ihmiset oli luotu elämään ulkona. Tähän moni muu lääkäri on People-sivuston mukaan ottanut kantaa ja kertonut, että aikoinaan ihmiset eivät eläneet niin pitkään, että heille olisi voinut kehittyä ihosyöpä, joka diagnosoidaan sairastuneille keskimäärin 66-vuotiaana.