Itsepäinen hirvi aiheutti välikohtauksen koululla – sai lopulta lähtöpassit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itsepäinen hirvi aiheutti taannoin yllättävän tilanteen oppilaitoksessa. Yhdysvaltojen Montanassa sijaitsevan Capital High Schoolin oppilaita käskettiin pysyttelemään sisätiloissa, kunnes potentiaalisesti aggressiivinen hirvi oli poissa.

Naarashirvi ilmestyi koulun edustalle perjantaiaamuna. Paikalle hälytettiin eläinvalvontaviranomainen Sean McCarthy. Hän yritti häätää eläintä ensin kovilla äänillä, mutta se sai hirven käyttäytymään vain aggressiivisemmin ja yrittämään hyökätä hänen kimppuunsa.

McCarthy joutui lopulta pyytämään apua paikalliselta poliisilta. Eläinvalvontaviranomainen muistutti ihmisiä pitämään turvallisuuden etäisyyden villieläimiin.

– On siunaus, että elämme alueella jossa voimme kokea villin luonnon läsnäolon. Siitä voi kuitenkin aiheutua myös vaaratilanteita ihmisille, McCarthy kuvaili paikalliselle Independent Record -lehdelle.