Zoë Kravitz on lähentynyt Channing Tatumin lapsen kanssa: ”Suloinen ja fiksu tyttö”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Channing Tatum oli kymmenen vuotta naimisissa tanssijana tunnetun Jenna Dewanin kanssa, mutta viisi vuotta sitten pariskunta päätti erota. He erosivat ystävinä ja alkoivat kasvattamaan myös tytärtään Everlyä yhteishuoltajuudessa.

Channing Tatum alkoi eron jälkeen tapailemaan ensin laulaja Jessie J:tä. Heidän suhteensa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, minkä jälkeen mies tapasi pian näyttelijä Zoë Kravitz. Pariskunta rakastui toisiinsa ja alkoi tapailemaan vuodesta 2021 lähtien.

Zoë Kravitz ja Channing Tatum menivät viime vuonna kihloihin ja ovat alkaneet suunnittelemaan häitään. People-sivuston mukaan Zoë Kravitz tulee erittäin hyvin toimeen Tatumin 10-vuotiaan tyttären kanssa ja on onnistunut luomaan häneen syvän yhteyden. Kravitzin mielestä Everly on todella suloinen ja fiksu tyttö.