Kourtney Kardashian lensi rantalomalta toiselle – nauttii nyt Bahamasaarilla

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bahamasaaret ovat suosittu lomakohde Karibialla, tunnettu upeista rannoistaan, kristallinkirkkaasta vedestä ja rentouttavasta ilmapiiristään. Bahamasaaret kelpaavat lomakohteena myös monille julkkiksille, ja tällä hetkellä realitytähti Kourtney Kardashian on nautiskelemassa Karibian upeista maisemista.

Juuri 45 vuotta täyttänyt Kourtney Kardashian on julkaissut lomamatkaltaan sarjan upeita kuvia. Kuvissa nähdään miten nainen on rentoutunut upeissa maisemissa hiekkarannalla, loikoillut riippumatossa ja tutkinut saaren ympäristöä pyöräilemällä.

Bahamasaaret ovat suosittu risteilykohde ja ihanteellinen valinta myös lomailijoille, jotka haluavat viettää pidemmänkin ajan saarten kauniissa ympäristössä. Saaret tarjoavat unohtumattoman lomakokemuksen trooppisissa maisemissa ja rennossa ilmapiirissä, mikä houkuttelee paikalle myös tunnettuja supertähtiä.