Gigi Hadidin pukua koristeltiin 5 000 tuntia – asun tekemiseen tarvittiin 70 ihmistä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on jo monien vuosien ajan tehnyt menestyksekästä uraa huippumallina. Nainen on tunnettu pitkistä vaaleista hiuksistaan, mutta hän päätti taannoin muuttaa radikaalisti omaa hiustyyliään ja leikata kutrinsa trendikkääseen polkkamittaan.

Gigi Hadid osallistui viime viikolla järjestettyyn Met-gaalaan. Hänen yllään nähtiin upea valkoinen runsashelmainen puku, joka oli Tom Brownin käsialaa. Iltapuvun valtavan kokoista helmaa tarvittiin kantamaan neljä miestä.

Gigi Hadid kertoi Voguen haastateltavana tapahtumassa, että pukuun on käytetty 2.800.000 helmeä. Pukua oli koristelemassa 20 ihmistä ja sen viimeistelyyn käytettiin huimat 5.000 työtuntia. Yhteensä pukua oli tekemässä 70 ihmistä. Loppusilauksena pukuun lisättiin Gigi Hadidin toiveesta keltaista väriä, joka näkyy kolmiulotteisissa kukissa.