Julia Fox paljasti – ollut yli kaksi vuotta selibaatissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan reilu vuosi sitten avioerosta toipuvaa Kanye Westiä. Julia Fox tapaili Kanye Westin jälkeen myös räppäri Drakea. Nyt nainen on kuitenkin kertonut, että ei tällä hetkellä halua tapailla ketään.

Julia Fox on nyt Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut, että hän on pidättäytynyt jo pitkään sukupuolielämästä. ”2,5 vuotta selibaatissa eikä oloni ole ikinä ollut niin hyvä kuin nyt, rehellisesti”, Fox oli kommentoinut selibaattia kritisoivaa tekstiä sosiaalisessa mediassa.

Julia Fox on aiemmin myös kertonut, että hän on saanut deittailustakin tarpeekseen. Tähti pukeutuu aina melko provosoivasti ja paljastavasti, mutta se ei naisen mukaan kerro mitään hänen seksuaalisesta aktiivisuudestaan. Hän on myös kertonut olevansa kyllästynyt olemaan seksiobjekti.