Eva Longoria loihti ravintorikkaan drinkin – teki margaritan tuoreesta vihermehusta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria juhli taannoin syntymäpäiviään. Nainen täytti 15. maaliskuuta 49 vuotta ja juhli syntymäpäiviään läheisimpien ystävien ja perheensä kanssa kokonaisen viikon ajan.

Nyt Eva Longoria julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän valmistaa raikkaan kesäjuoman. Tähti loihtii margaritan pohjaksi terveellisen vihermehun, jonka hän itse videolla valmistaa.

Eva Longoria laittaa blenderiin aluksi tuoretta ananasta, kurkkua, minttua, korianteria ja jalapenon. Mikseriin Longoria puristaa yhden limen mehut, agave-likööriä ja tequilaa. Lopuksi nämä sekoitetaan sheikkerissä jäiden kanssa vihermehun sekaan ja kaadetaan valmis juoma suolalla reunustettuun lasiin.