Billie Eilish hehkuttaa uutta albumiaan – ei ole rakastanut mitään enempää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jo nuorella iällä menestykseen noussut yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on suuntaamassa mittavalle maailmankiertueelle. Suomeen artisti ei kuitenkaan saavu. Billie Eilishin kiertueen Suomea lähimpänä olevat keikat järkestetään Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

Nyt Billie Eilish julkaisi kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä Hit Me Hard and Soft. Nainen halusi julkaista koko albumillisen musiikkia faneilleen kerralla eikä irrottanut teoksesta yhtäkään singleä ennen albumin julkaisua.

Billie EIlish on ollut albumin julkaisusta todella innoissaan. 22-vuotias poptähti on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän ei ole ikinä rakastanut mitään enempää kuin paljonko hän rakastaa nyt tuoreinta albumiaan.

Billie Eilishin albumilla on kymmenen kappaletta, mikä tuntuu melko pieneltä määrältä. Suomalaiset artistit yleensä julkaisevat noin 10 kappaleen albumeita, mutta viime aikainen trendi amerikkalaistähdillä on ollut julkaista lähemmäs 20 kappaletta albumissa.

Kappaleiden kestot ovat myös albumilla poikkauksellisen pitkiä. Moni kappaleista on noin viiden minuutin mittaisia ja albumin päättävä BLUE on kestoltaan viisi minuuttia 43 sekuntia.